Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acordare ajutor deces

Buna ziua! daca sotia supravietuitorului depune adeverinta ei ca salariata , ia jumatate din ajutor?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:46, 16 Septembrie 2019
Buna ziua,
Nu are treaba una cu cealalta, ajutorul de deces se plateste in functie de statutul avut de cel decedat ( asigurat, neasigurat...).
Megeti la Casa de Pensii judeteana si intrebati la dumnealor.
Ajutorul de deces
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de deces Anastasia Petre Anastasia Petre Buna ziua! In situația decesului unei persoane care nu realiza venituri in tara, nefiind nici pensionar soția poate beneficia de ajutorul de deces dacă se ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care esti neasigurat beneficiezi de ajutor ... NicoleO NicoleO Buna ziua, In cazul in care esti neasigurat beneficiezi de ajutor de inmormantare? Am gasit pe internet ca se acorda 4310 lei in urmatoarele conditii: ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces pentru fratele meu IONUT PIRLEA IONUT PIRLEA Buna ziua. Un frate de al meu mea decedat pe 1 ianuarie 2020 Am o nelămurire legat de un ajutor de mormintare am fost la casa pensiei pentru ajutorul de ... (vezi toată discuția)