avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intampinare somatie de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intampinare somatie de plata

Buna tuturor!

Stiu ca pt.unii dintre voi suna banal si insignifiant,dar m-ati putea ajuta cu un model de intampinare la o somatie de plata in cazul in care a realizat o intelegere intre parti?
Sunt la inceput si printre modelele pe care le detin,nu se numara si acesta.

Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 22:52, 29 Noiembrie 2009
Nu mai este nevoie de intampinare in acest caz. La termen spuneti in instanta ca litigiul a fost solutionat pe cale amiabila si se va consemna in incheiere.
Daca ati facut o intelegere puteti spune asta judecatorului la termenul de judecata. Daca doriti doar sa amanati pana la plata efectiva solitati instantei un nou temrne pana la care paratul sa se poata achita de datorii.
Intampinarea nu este un model standard . Puteti spune exact ceea ce s-a intamplat de fapt , aceea ca v-ati inteles-si solicitati instantei cele de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere somatie de plata alnajar alnajar Buna tuturor! Stiu ca pt.unii dintre voi suna banal si insignifiant,dar m-ati putea ajuta cu un astfel de model? Sunt la inceput si printre modelele pe ... (vezi toată discuția)
Ca administrator al unei firme pot depune in instanta "personal" intampinare la o chemare in judecata? smarty67 smarty67 Ca Administrator al unei firme pot depune in instanta \"personal\" intampinare la o chemare in judecata? Este vorba de o somatie de plata si sincer chiar am de ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea termenului de depunere a rãspunsului la întâmpinare silviamarin2007 silviamarin2007 Daca nu am depus in 10 zile intampinare la intampinarea institutiei pe care am dat-o in judecata care sunt consecintele? Este obligatorie formularea de catre ... (vezi toată discuția)