avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ajutor de intretinere
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ajutor de intretinere

Buna ziua ! Daca o femeie are 62 ani si doar 14 ani vechime in munca , de ce ajutor poate beneficia si unde poate sa-l solicite?
Multumesc pt raspuns
Ultima modificare: Joi, 19 Septembrie 2019
asya, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 21 Septembrie 2019
Doar de ajutor social de la primarie.

În condițiile Legii nr. 416/2001, familiile și persoanele singure au dreptul să primească un venit minim garantat ca formă de asistenţă socială.
www.avocatnet.ro/articol_502...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor lunar - sot supravietuitor larisalaly larisalaly Buna ziua, Unei cunostinte i-a murit sotul. Dansa nu a implinit varsta de pensionare inca (mai are 2 ani). Dupa moartea sotului, aceasta a beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile sa pot beneficia de ajutor de la primarie? ral-alexandra ral-alexandra SEpoate sa primesc un supliment de la primarie ,daca eu nu lucrez sotul castiga 877ron si avem un copil de 3 ani? si ce documente ar fi necesare daca da? (vezi toată discuția)
Retragerea ajutorului social trifan1985 trifan1985 parintii mei sunt de la tara,au beneficiat de ajutor social pana acum o luna,insa acum primarul i a scos de la ajutor social.parintii mei nu au nici un venit, ... (vezi toată discuția)