Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Există vreo lege prin care angajatul e apărat de plata unor pagube pe care nu le-a comis?

Salut, exista vreo lege prin care angajatul este aparat împotriva sancțiunii unor pagube ale unor bunuri materiale pe care nu a comis-o?
Angajatorul amenință ca trebuie sa plătim contravaloarea bunului stricat in mod egal, in condițiile in care vinovatul nu vrea sa își asume fapta.
Va mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 24 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Depinde de ce fel de "bun" a fost stricat, adică "acel bun" ce folosinţă avea în activitatea "angajatorului" şi cum trebuia acesta utilizat de angajaţi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere din salariu simona.elisa simona.elisa Buna ziua, Lucrez intr-o fabrica si directorul doreste sa retina din salarul angajatilor, ustensile pe care le-au deteriorat sau care au disparut. Imi ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie incetare disciplinar rak0770 rak0770 Societatea la care am lucrat ca sofer autoturisme si camionete mi-a incetat contractul disciplinar pe motiv ca am stricat cutia de viteze a masinii de serviciu ... (vezi toată discuția)
Amenda iuliangoga iuliangoga Amenda poate fi considerata paguba ? In acest sens , angajatorul se poate indrepta impotriva salariatului care a gresit ? (vezi toată discuția)