Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Expulzare

Duminica trecuta am fost expulzata din Norvegia pe 2 ani din cauza ca am furat alune si ciocolate dintr-un supermarket . Am primit si amenda 350 € . Locuiam la iubitul meu care e inregistrat acolo si munceste cu acte românesti . Eu am doar pasaport biometric , sunt din Moldova . Sphneti-mi va rog ce sa fac pentru a ma reintoarce cit mai repede inapoi ?

Alte discuții în legătură

Interdictie Marianaaaaaa Marianaaaaaa Duminica trecuta am fost expulzata din Norvegia pe 2 ani din cauza ca am furat alune si ciocolate dintr-un supermarket . Am primit si amenda 350 € . Locuiam ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - exista dosar penal? alexalex2013 alexalex2013 Buna, ma numesc A am 16 ani si zilele trecute am fost prins ca am furat dintr-un supermarket(o prostie copilareasca, am furat o ciocolata) paznicul m-a retinut ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean roman rodik112 rodik112 buna ziua sunt din republica moldova si ma aflu in Romania si mia exspirat viza si as vrea sa ma casatoresc cu un cetatean roman am toate actele necesare dar ... (vezi toată discuția)