Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Interdictie

Duminica trecuta am fost expulzata din Norvegia pe 2 ani din cauza ca am furat alune si ciocolate dintr-un supermarket . Am primit si amenda 350 € . Locuiam la iubitul meu care e inregistrat acolo si munceste cu acte românesti . Eu am doar pasaport biometric , sunt din Moldova . Sphneti-mi va rog ce sa fac pentru a ma reintoarce cit mai repede inapoi ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:43, 28 Septembrie 2019
Sa discuție concubinul dvs cu un av Norvegian daca exista vreo varianta de contestare a expulzați,,un avocat roman.nu are cum sa va dea sfaturi despre legislația altor state.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expulzare Marianaaaaaa Marianaaaaaa Duminica trecuta am fost expulzata din Norvegia pe 2 ani din cauza ca am furat alune si ciocolate dintr-un supermarket . Am primit si amenda 350 € . Locuiam ... (vezi toată discuția)
Ajutor!statul norvegian incearca sa-mi ia copilul prin abuz! dismissed dismissed Statul Norvegian ma ameninta ca daca tatal, ,nu este de acord ca fiul nostru sa se intoarca in Romania cu mine,nu voi putea sa i-mi iau copilul cu mine inapoi ... (vezi toată discuția)
Civilizatia din tarile nordice!?!? gmancila gmancila Am considerat mereu tarile europene ca fiind niste tari civilizate, bineinteles facand comparatie cu tara noastra, dar aparentele inseala intotdeauna. Noi ... (vezi toată discuția)