avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire cont banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire cont banca

Pensie încasată necuvenit , ulterior poprire la banca de către casa de pensii. Deși debitul a fost achitat prin reținere din pensie , banca menține poprirea si nu pot folosi contul pentru operațiuni bancare. Cum se procedează ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:29, 30 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu banca menține poprirea, ci executorul judecătoresc angajat de Casa de Pensii. Mergeți la biroul executorului să vedeți dacă s-a achitat creanța, și să cereți lămuriri.

Este posibil să vă rețină și cheltuielile cu executarea silită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cateva detalii despre executare silita antoine antoine buna ziua, in urma unui proces civil pe care l-am pierdut sunt executata silit prin poprirea contului curent prin care imi incasez salariul. deja au trecut 3 ... (vezi toată discuția)
Executarea silita abuziva prin blocare conturi bancare nicolauviorel nicolauviorel Buna dimineata. Va expun spre competenta solutionare urmatoarea situatie de fapt, cu care se confrunta din ce in ce mai des debitorii urmariti, persoane ... (vezi toată discuția)
Executarea silita, poprirea pdn38 pdn38 cum se procedeaza cand primesiti o instiintare ,cu titlu executoriu de poprire pe comturi .beneficiez de pensie pe caz de boala cu grad de handicap grav. ... (vezi toată discuția)