ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

pdn38 
	    	Utilizator

pdn38 
	    	Utilizator	    

ContSters214341 
	    	Utilizator

ContSters214341 
	    	Utilizator	    

pdn38 
	    	Utilizator

pdn38 
	    	Utilizator	    

gabriel8	                   

Buna ziua.
Ma confrunt cu o situatie a carei legalitate este indoielnica (parerea mea),si doresc sa ma ,,luminati'' vis'a'vis de aceasta problema,cu ... (vezi toată discuția)
	                    gabriel8	                   

Buna ziua.
Ma confrunt cu o situatie a carei legalitate este indoielnica (parerea mea),si doresc sa ma ,,luminati'' vis'a'vis de aceasta problema,cu ... (vezi toată discuția)

ella4bella	                   

Buna ziua. Primesc o pensie de urmas pentru fata mea, care este minora, intru-un cont. Am avut pensia de urmas suspendata un an. Acum, dupa ce am facut cerere ... (vezi toată discuția)
	                    ella4bella	                   

Buna ziua. Primesc o pensie de urmas pentru fata mea, care este minora, intru-un cont. Am avut pensia de urmas suspendata un an. Acum, dupa ce am facut cerere ... (vezi toată discuția)

pendre	                   

Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card.
Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)
	                    pendre	                   

Buna seara. sant angajst la o firma salarul primesc pe card.
Am proprire pentru intretinere copii suma de 1230 ron am primit salar 750 , banca oprit tot ... (vezi toată discuția)