avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Servicii internet si cablu TV
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Servicii internet si cablu TV

Buna ziua, nu stiu daca este categoria buna, dar nu am gasit alta care in care sa se incadreze subiectul meu.
Problema este in felul urmator, locuiesc la o casa care a fost construita in urma cu 20 de ani, teren retrocedat in fata unui bloc. La acel moment bransamentul cablului tv si a telefoniei s-a facut de pe blocul de vizavi. Acum repara terasa blocului si au taiat toate cablurile de pe bloc si nu mai dau voie nimanui sa puna cabluri acolo. In momentul de fata nu am internet si nici cablu, am incercat sa vorbesc la toti operatorii, dar am primit acelasi raspuns nu avem stalp unde sa te legam. Ar fi o solutie televiziunea prin satelit insa nu imi pot oferi internet. Strada din spatele casei mele are stalpi de electricitate insa nu se pot lega la ei, nu am inteles de ce probabil e vorba de distanta si risca sa se rupa cablurile. Acum va intreb ce solutie am in rezolvarea problemei? Singura varianta cred eu, ar fi sa amplasez un stalp de electricitate, doar ca nu am gasit nimic legat despre asta pe internet. Nu stiu unde sa fac cerere, probabil va dura ceva timp. Si este destul de ciudat ca dupa atatia ani sa ma trezesc fara nimic pentru simplu fapt ca vecinii nu vor sa mai dea voie operatorilor sa isi tina cablurile pe blocul lor, iar ei nu pot face nimic in legatura cu asta.

Alte discuții în legătură

Obligatie legala desfiintare cablu tv igrishan igrishan Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat un apartament care avea un cablu TV nefunctional. Acesta a fost instalat de o companie de cablu ... (vezi toată discuția)
Providerul [r] ilegalitati NetFan NetFan Salutari, inca din 2008, pe cand [R]a preluat anumite retele de tip cartier, pana in prezent(2012) au cablat diversi beneficiari fara a avea o aprobare din ... (vezi toată discuția)
Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)