avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... GDPR
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

GDPR

Buna ziua. Sunt director al unui magazin, iar firma (ruseasca) nu mi-a pus la dispoziție un telefon (un numar, fix sau mobil). La început au zis ca se va intampla f curând, însă ulterior m-am trezit sunata de furnizori, firme de curierat, de alte persoane din companie si...chiar de clienti. Mentionez ca eu NU mi-am dat acordul ca firma sa distribuie nr personal către terți. Acum ma deranjeaza fel de fel de ,,arici" chiar și în timpul meu liber. Am continuat să solicit un telefon de serviciu, însă nimic... toate reponsabilitatile de serviciu a trebuit să le îndeplinesc de pe telefonul personal. Ce ma sfătuiți să fac? O acțiune în instanță cu solicitare de daune? Sau trebuie mai întâi să fac plângere la autoritatea care reglementează acest domeniu?
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
excelenta32, utilizator

Alte discuții în legătură

Doresc sa infiintez un srl pentru un magazin online AndreiStoian99 AndreiStoian99 Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL pentru un magazin online cu dropshipping. Este necesar ca sediul social sa fie cu activitate? Trebuie autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Deranjare prin telefon popana popana Buna ziua! Primesc apeluri telefonice cu numar ascuns in special noaptea. Am intrebat furnizorul de telefonie despre aceste apeluri si imi spune ca nu ma ... (vezi toată discuția)
Reziliere SIMO75 SIMO75 BUNA ZIUA In luna august am fost sonata de catre operatorul de telefonie pt prelungire abonament mobil ,urmand sa primesc la prelungire un telefon(la aceeasi ... (vezi toată discuția)