avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri Europene restaurant/sala de evenimente in ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri Europene restaurant/sala de evenimente in mediul rural?

Buna ziua.

Se pot accesa Fonduri Europene pentru un Restaurant/Sala Evenimente(eventual cort de evenimente+constructie bucatarie si toalete)?
Daca da, ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana juridica, se poate finanta tot proiectul si cam cat timp dureaza aprobarea proiectului?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:43, 23 Octombrie 2019
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_507...
si aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2019
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare grădiniță privata in bucurești Valentina Neaga Valentina Neaga Bună ziua, Doresc să înființeze o grădiniță privata in București și aș vrea să știu dacă pentru aceasta se acordă fonduri ... (vezi toată discuția)
Idee de afaceri Danysavusca Danysavusca Buna ziua!am si eu o intrebare as dori sa accesez fonduri europene pentru o afacere cu bricheti de rumegus si paie...imi puteti spune care ii demersul? (vezi toată discuția)
Fonduri europene Guța Elena Guța Elena Buna ziua!Vroiam sa va intreb daca exista posibilitatea de a accesa fonduri europene pentru valorificarea deșeurilor din constructii?Si cine si in ce fel ... (vezi toată discuția)