avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie hotărâre de divorț
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie hotărâre de divorț

Mătușa mea a părăsit tara în 1989 și i-au fost reținute toate actele, inclusiv o hotărâre de divorț din 1977. Pentru a obține o copie a acesteia, fără un număr de sentința sau de dosar, trebuie sa merg la Arhiva judecătoriei unde s-a pronunțat divorțul sau la Arhiva Naționala, dat fiind anul pronunțării? Menționez faptul ca, căsătoria a fost oficiată la actualul sector 2, Bucuresti, pe atunci sector 3 iar la Starea Civila nu figurează divorțul. Va mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:10, 6 Noiembrie 2019
La judecatoria care a emis hotararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie hotărâre de divorț Corina Coteanu Corina Coteanu Mătușa mea a părăsit tara în 1989 și i-au fost reținute toate actele, inclusiv o hotărâre de divorț din 1977. Pentru a obține o copie a acesteia, ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort SICLING SICLING Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac: fratele meu, care nu este in tara in acest moment, urmeaza sa se casatoreasca. Am inteles ca este nevoie ca la starea civila sa ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort NicolaieS NicolaieS Buna ziua. Trebuie sa obtin o copie dupa sentinta de divort al parintilor mei. Problema este ca parintii mei sunt decedati, iar eu nu stiu nici numarul de ... (vezi toată discuția)