avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparare apartament
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparare apartament

Buna ziua
Cate apartamente( noi si/sau vechi) poate o persoana fizica cumpara intrun an si detine fara a avea firma ? Ce obligatii revin proprietarului din punct de vedere fiscal ex: tva, cas, taxe, impozit si este obligat sa deschida firma sau poate detine 5-7 apartamente ca persoana fizica daca acestea nu sunt folosite In scop persoanal, ci vor sta goale sau inchiriate. Ce datorari are proprietarul la revanzare si poate acesta vinde mai multe intrun an? Ce avantaje prezinta apartamentele(investitiile Imobiliare) care sunt sub pragul de 450 mii lei?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
Ioan333, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan333 , utilizator 05:23, 6 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Deci, dupa cum am mai citit si in alte articole acestia considera ca faci activitate comerciala chiar daca tu nu cumperi cu scopul de a revinde pentru profit, ci doar pentru a investi banii intrun instrument altul decat cont la banca etc? Si nu am gasit nicaieri la ce suma si ce procentaj se plateste In cazul in care ei decid ca TE incadrezi ca platitor de tva. De asemenea nu incerc sa fentez sistemul, dar nici Sa platesc taxe care nu fac nici un sens din moment ce eu nu voi face profit, din contra voi Pierde in procentaj dupa plata notar, agent, impozit, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartamente intr-un an Ioan333 Ioan333 Buna ziua Cate apartamente( noi si/sau vechi) poate o persoana fizica cumpara intrun an si detine fara a avea firma ? Ce obligatii revin proprietarului din ... (vezi toată discuția)
Apartament Ioan333 Ioan333 Buna ziua Cate apartamente( noi si/sau vechi) poate o persoana fizica cumpara intrun an si detine fara a avea firma ? Ce obligatii revin proprietarului din ... (vezi toată discuția)
Recumparare apartament de la aceeiasi persoana in mai putin de trei ani Artigas Artigas Va salut, Am vandut in luna Septembrie 2011 un apartament,pe care datorita unor circumstante personale de familie doresc sa-l recumpar iar proprietarul ... (vezi toată discuția)