avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neintelegere pentru proprietatea podului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neintelegere pentru proprietatea podului


In curte sunt 2 corpuri de casa unite A cu proprietar A si doar cu parter si corpul B cu proprietar B care are parter si etaj .
Problema este podul.
Acest pod a fost construit deasupra corpului A, insa intrarea in pod se poate face in prezent doar pe la apartamentul B, pe la etaj.
Podul nu se regaseste in nici unul din actele de vanzare cumparare sau de mostenire ale lui A si ale lui B.
Ce solutie se poate aplica intrucat proprietarul A sustine ca tot podul este al lui intrucat este construit deasupra parterului lui, insa acesul in pod nu se poate face in present decat trecand pe proprietatea B apartinand lui B?
Cel mai recent răspuns: mitabiciclista , utilizator 13:09, 15 Noiembrie 2019
Buna seara,
Ca sa nu mai fie probleme, de ce nu-si face A intrare in pod?
In prezent A solicita de la proprietarul B ca acesta sa elibereze podul in intregime , chiar daca intrarea catre pod se face numai prin apartamentul B. Ce se poate intreprinde?
Probabil că acest pod este în coproprietate forțată... Ar trebui cunoscut conținutul actelor, istoricul dobândirii etc. pentru a răspunde concret.
Proprietarul A pune o scara in apartamentul A si urca in pod.Acolo zideste accesul catre apartamentul B al proprietatului B.Simplu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare neintelegere. amk1243 amk1243 Solutionarare neintelegere. In curte sunt 2 corpuri de casa unite A cu proprietar A si doar cu parter si corpul B cu proprietar B care are parter si etaj ... (vezi toată discuția)
Coproprietate didush didush Buna ziua, De unde as putea afla mai multe detalii despre o cladire,inclusiv anul in care a fost construita cladirea? Problema sta in felul ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna diviziune si ce se intelege prin partile comune? Vladmih Vladmih Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil care este compus din doua corpuri, A si B situate unul langa celalalt in forma de L. Corpul A este compus din ... (vezi toată discuția)