avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutionare neintelegere.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutionare neintelegere.

Solutionarare neintelegere.
In curte sunt 2 corpuri de casa unite A cu proprietar A si doar cu parter si corpul B cu proprietar B care are parter si etaj .
Problema este podul.
Acest pod a fost construit deasupra corpului A, insa intrarea in pod se poate face in prezent doar pe la apartamentul B, pe la etaj.
Podul nu se regaseste in nici unul din actele de vanzare cumparare sau de mostenire ale lui A si ale lui B.
Ce solutie se poate aplica intrucat proprietarul A sustine ca tot podul este al lui intrucat este construit deasupra parterului lui, insa acesul in pod nu se poate face in present decat trecand pe proprietatea B apartinand lui B??

Alte discuții în legătură

Neintelegere pentru proprietatea podului amk1243 amk1243 In curte sunt 2 corpuri de casa unite A cu proprietar A si doar cu parter si corpul B cu proprietar B care are parter si etaj . Problema este podul. Acest ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna diviziune si ce se intelege prin partile comune? Vladmih Vladmih Buna ziua, Locuiesc intr-un imobil care este compus din doua corpuri, A si B situate unul langa celalalt in forma de L. Corpul A este compus din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua detin un apartament intr-o curte cu doua corpuri de ... olimpului olimpului Buna ziua detin un apartament intr-o curte cu doua corpuri de cladireA si B ,construite in perioade diferite (1865-1939) .In fiecare cladire sint doua ... (vezi toată discuția)