avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1364 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj imobil

Buna ziua. Am o cota de 8/16 dintr-un imobil , restul fiind unchiul3/16, matusa 3/16 si bunicul decedat 2/16. Partea de 8/16 mi-a fost donata de catre bunicul. Intrebarea este : care sunt pasii necesari prin care pot sa isi ia fiecare partea lui fara sa mai depinda de ceilalti? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:27, 12 Noiembrie 2019
Daca va intelegeti mergeti la notar.
Daca nu va intelegeti mergeti la avocat pentru proces pe baza actelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa stiu temeiul legal pentru urmatoarele: bunicul ... cripopes cripopes Buna ziua, Doresc sa stiu temeiul legal pentru urmatoarele: Bunicul meu din partea tatalui a decedat acum aproximativ 11 ani, iar tatal meu a decedat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va cer ajutorul in legatura cu o succesiune. este ... Bogdan Tanase Bogdan Tanase Buna ziua, Va cer ajutorul in legatura cu o succesiune. Este vorba despre un imobil detinut de bunicii mei. Din documentele primite am inteles ca se dezbate ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager gyorgycristina gyorgycristina Buna.. unchiul din partea tatălui e trecut în acte cu cota de 1/2 cu uzufruct viager și ca la mama iar fi prin donație o cota de 8/16 din care sunt și eu ... (vezi toată discuția)