avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sunt victima unui abuz judecatoresc?
Discuție deschisă în Executare silită

Sunt victima unui abuz judecatoresc?

Buna ziua, Am o Poprire pe cont cu ordin judecatoresc de care nu am fost instintat sau chemat in instanta, pentru un contract facut cu ERB retail sau asa ceva din 28.03.2006 pentru o suma pe care eu am achitat-o dar neavand contractul la indemana pentru ca a fost semnat prin ALTEX in perioada aceea nu am stiut ca trebuie sa fac inchiderea de cont desi datoria mea era de 0 lei abia dupa 6 luni 1 an m-au sunat ca am o datorie la ei pentru ca nu am inchis contul suma pe care eu nu am mai platit-o.
De ce nu am fost chemat in instanta pentru a ma apara?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:17, 13 Noiembrie 2019
Daca aveati contul deschis aveti de dat bani daca asa rezulta din acte.
Doar daca aveati un contract si s-a modificat unilateral ati putea deschide proces dar va costa prea mult avocatul fata de suma datorata.
Au pus in executare titlul executoriu (contractul) probabil. Daca datoria este atat de veche, puteti formula contestatie la executare si invoca prescriptia. Chiar daca au calculat comisioane, acestea nu pot fi calculate decat pentru ultimii 3 ani. Recomand sa apelati la ajutor de specialitate daca mai sunteti inauntrul termenului de 15 zile pentru contestatie. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
Probleme grave cu banca ecarmenionescu ecarmenionescu Buna ziua! Va cer sfatul cu privire la o situatie ivita acum aproape 10 ani in [b]decembrie 2005[/b], cand pentru a-mi achizitiona un laptop de la Altex, am ... (vezi toată discuția)
Poprire pentru abonament telekom Atropa belladonna Atropa belladonna Buna.m-am trezit cu poprire pe salariu pentru un abonament din 2011 de când eram pe numele fostului soț,prin anume get back recovery, pentru o sumă de 2900 ... (vezi toată discuția)