avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract de confidentialitate intre doua persoane ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract de confidentialitate intre doua persoane fizice

Buna ziua,

Se poate incheia un acord de confidentialitate intre doua persoane fizice ?
Problema care o am este in felul urmator: Impreuna cu un alt coleg am inceput sa scriem o aplicatie (ideea de aplicatie este a lui, codul este integral al meu). Din pacate au intervenit anumite discutii si nu o sa mai continuam impreuna. As dori sa semnez un act astfel incat eu sa ma angajez sa nu ii folosesc ideea iar el sa nu imi foloseasca codul scris, pe o anumita perioada de timp.

Pot face asa ceva ?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Acord de confidentialitate intre persoane fizice Sbalcanu Sbalcanu Buna ziua, Se poate intocmi un act ce sa ateste confidentialitatea unor date intre doua persoane fizice? Daca da, mi-ai putea da un exemplu va rog ... (vezi toată discuția)
Contract de confidentialitate nul? claudiaapo claudiaapo Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o parere pentru urmatoarea speta: Un Contract de Confidentialitate(nu clauza sau act aditional) datat cu o zi ... (vezi toată discuția)
Ce tip de contract se poate folosi in cazul prezentat mai jos? jsanklnakxka jsanklnakxka Buna ziua, Am lansat de curand o aplicatie web, iar acum vreau sa aduc si alte persoane care sa lucreze impreuna cu mine la dezvoltarea acestei aplicatii, nu ... (vezi toată discuția)