avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acord de confidentialitate intre persoane fizice
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acord de confidentialitate intre persoane fizice

Buna ziua,

Se poate intocmi un act ce sa ateste confidentialitatea unor date intre doua persoane fizice? Daca da, mi-ai putea da un exemplu va rog ?

Problema mea este urmatoarea: Impreuna cu un coleg am inceput sa lucram la o aplicatie (ideea si bussiness logic-ul este complet a lui, codul este integral al meu). Intre timp au aparut niste discutii si am decis sa nu mai continuam impreuna. As dori sa intocmesc cu el un anume act, unde suntem acoperiti amandoi. Eu nu o sa ii folosesc ideea pentru a incepe o alta colaborare iar el nu imi va folosi codul scris pentru a-si continua ideea cu altcineva.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Sbalcanu , utilizator 10:42, 13 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Cel mai bine, dupa parerea mea, ar fi sa mergeti impreuna la un avocat si sa va redacteze acesta unul, cu drepturi si obligatii clare pentru fiecare parte, precum si cuantumul daunelor ce le va plati cel ce le incalca.
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns, o sa contactez un avocat si vom intocmi un acord la acesta.

O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de confidentialitate intre doua persoane fizice Sbalcanu Sbalcanu Buna ziua, Se poate incheia un acord de confidentialitate intre doua persoane fizice ? Problema care o am este in felul urmator: Impreuna cu un alt coleg ... (vezi toată discuția)
clauza de confidentialitate contract de colaborare medeea2013 medeea2013 Buna seara, Sunt pe cale sa semnez un contract de colaborare dar sunt unele aspecte care imi ridica semne de intrebare. Si anume: -Remuneratia se va face ... (vezi toată discuția)
Transfer drept de autor pentru o aplicatie mobila. RaduBonea RaduBonea Buna ziua! Acum ceva timp mi-a venit o idee pentru o aplicatie, nestiind insa programare am decis sa platesc un prieten (care nu are PFA) pentru a face el ... (vezi toată discuția)