avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... In PV intocmit de pompieri scrie ca incendiului a fost ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

In PV intocmit de pompieri scrie ca incendiului a fost declansat de scurt circuitul de la motorul cazii cu jacuzzi. Putem da in judecata magazinul pentru daunele produse ?

Buna ziua, am cumparat o cada cu jacuzzi de la magazinul DEDEMAN in urma cu 2 ani. Motorul cazii s-a defectat si s-a declansat un incendiu in urma caruia a ars casa. In PV intocmit de pompieri scrie ca incendiului a fost declansat de scurt circuitul de la motorul cazii cu jacuzzi.
Putem da in judecata magazinul pentru daunele produse ?
Cel mai recent răspuns: IoanM338 , utilizator 11:51, 15 Noiembrie 2019
Buna ziua,
Cred ca se poate dar greu de crezut ca o sa obtineti ceva acum, la doi ai de la cumpararea ei...
In PV emis de pompieri scrie ca incendiul a fost declansat de un scurt circuit la iacuzi, nu si motivul pentru care s-a produs scurt circuitul.
Daca va decideti sa dati in judecata comerciantul mai intai studiati certificatul de garantie, instructiunile de montaj si de siguranta care au fost livrate o data cu echipamentul. Cititi cu atentie masurile de protectie statica, verificati impamantarea tabloului electric de forta si iluminat din casa dvs. si studiati ultimul buletin de verificare a rezistentei la centura de impamantare a casei dvs.
In instanta se va dispune, cel mai probabil o expertiza tehnica judiciara in specilaizarea electrice pentru a se stabili cauza producerii scurt circuitului.
Multumesc frumos !
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare pram nety2014 nety2014 Verificare PRAM Pentru un cabinet veterinar care isi desfasoara activitatea intr-un apartament situat la parterul unui bloc de locuinte, cabinet dotat cu ... (vezi toată discuția)
Audit de asigurare MatiesiAlin MatiesiAlin Am o situatie. Recent am avut un audit de asigurare . Problema e ca avem aparate de cafea , radiouri , incalzitoare , ventilatoare, computer (aparate ... (vezi toată discuția)
Responsabil tablou electric - scara blocului mishumishu mishumishu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatorul aspect: Tabloul electric de pe scara blocului este neasigurat si oricine poate umpla la sigurante. ... (vezi toată discuția)