avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cannabis la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cannabis la volan

Buna ziua, daca un echipaj de politie ma opreste si ma testeaza cu drugtest, si eu am consumat cannabis cu cateva zile inainte, e posibil sa raman fara permis si sa se deschida dosar penal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:09, 15 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca testul a iesit pozitiv ar fi bine sa va angajati avocat daca vreti sa va aparati.
Deja aveti dosar penal foarte probabil...
Ultima modificare: Vineri, 15 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pozitiv la iml la 5 zile dupa ce am consumat cannabis `Andrei44 `Andrei44 Salutare Am fost oprit in trafic si testat cu drugtest la saliva. Am iesit fals pozitiv la benzodiazepine dar consumasem cannabis cu 5 zile inainte iar in ... (vezi toată discuția)
Testare drugtest, fals pozitiv, ce se poate face? GreatC GreatC Bună ziua, Vă scriu în legătură cu o situație foarte nasoală din punctul meu de vedere, ieri 22/01/2023 am fost oprit de un echipaj de la poliția ... (vezi toată discuția)
Test de droguri la aeroport DanMoldovan DanMoldovan Buna ziua. Am o intrebare si sper ca cineva ma poate ajuta. Saptamana trecuta mi sa facut un test din causa unui multitool cu capete de surubelnita care il am ... (vezi toată discuția)