Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare privind acordarea sporurilor

În contractul individual de munca nu am trecut sporul de vechime, Angajatorul este obligat sa îmi acorde acest spor?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:13, 16 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Angajatorul nu are nicio obligatie de a va acorda anumite sporuri , decat daca sunt prevazute in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
De asemenea, daca doriti puteti negocia astfel de sporuri direct cu angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime Florica3 Florica3 Ce spor de vechime se aplica la salariu de baza daca am vechime peste 25ani. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Remuneratie incorecta ella120570@gmail.com ella120570@gmail.com De ce se da voie ca in contract ,la salariul minim pe economie( pt studii superioare) sa se mentioneze ca toate sporurile sunt incluse? De ce spururile la ... (vezi toată discuția)
Lucrez ca îngrijitor copii de 10 ani în aceeasi grădiniță. ... Ciornei Mihaela Ciornei Mihaela Lucrez ca îngrijitor copii de 10 ani în aceeasi grădiniță. Am vreun spor aferent pt acești ani? (vezi toată discuția)