Din fericire nu este vina lui pt povestea lor ...Ea a plecat inainte sa nască la fostul ei soț și s-au recăsătorit...Prietenul meu a fost acolo cand a născut ea ,insa această femeie i-a făcut vânt..Ea având doi copii din fosta si recent actuala căsătorie...A încercat să îi țină pe ambii bărbați langa ea si cand a realizat ca nu este posibil...A intentat proces,pe ideea ca el are salariul undeva la 3500 de lei și va obține cel puțin 6-700de lei.. însă salariul lui este 1400 de lei din care 800 merg la rate...E o poveste ciudata..ea este cu 10 ani mai in varsta,o fostă pușcăriașă...si cred ca asta spune multe oricum multumesc de raspuns! Va doresc o viata plina de zâmbete și de oameni buni!
gi-jane2 a scris:
Pensia se va stabili si trebuie platita de la data introducerii cererii.
Pensia maxima ce se va stabili, va fi de 1/4 din venitul net. Acuma depinde cum argumenteaza, daca reuseste sa se scada intai ratele la banca, conteaza cand le-a facut, cati bani ii raman etc..
Daca imi permiteti un sfat, ganditi-va bine inainte de a concepe copii cu individul asta, nu se va purta diferit cu copilul dvs in caz ca va despartiti.