avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligatii fost administrator SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligatii fost administrator SRL

Buna seara,
am vandut o societate in data de 18.11. Actualul administrator a intrat in prima faza in societate ca si asociat in data de 14.11. In momentul de fata pretinde ca nu va plati salariatii in data de 5 decembrie (data de plata a salariilor) sub pretextul ca angajatii nu au lucrat pentru el. Ce obligatie voi mai avea eu in data de 5 decembrie, daca am parasit societatea in data de 18.11. Mentionez ca intelegerea initiala (doar verbala) a fost ca dansul sa plateasca salariile. De asemenea toate incasarile societatii pana la data respectiva au fost folosite pentru plata furnizorilor.
In momentul de fata salariatii imi solicita mie plata salariilor.
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:12, 25 Noiembrie 2019
Inregistrarea mentiunilor la ONRC are rol de opozabilitate fata de terti. Deci abia data cand se incheie acolo toata procedura e data cand dumneavoastra nu mai sunteti asociat in firma iar cealalta persoana devine asociat cu toate drepturile. Deci nici el nu poate decide nimic in firma pana la acea data ci doar dumneavoastra.
Si separat, nu mai faceti intelegeri verbale ci trebuia sa le fi trecut acolo in actul de cesionare parti sociale de la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unui document dgd1978 dgd1978 Buna ziua. In urma cu 90 de zile am intocmit acte (la un cabinet de avocatura)pentru cesionarea de parti sociale dintr o societate comerciala si preluarea ... (vezi toată discuția)
Calitatea de administrator trebuie anuntata obligatoriu la orc/ cata emil cata emil Buna tuturora, in 2003 am cesionat prin act notarial firma si toate partile sociale unui prieten care a dobandit si calitatea de Administrator . In 2004 ... (vezi toată discuția)
Neinregistrare cesiune la reg com pkey pkey Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)