avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresarea verbala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresarea verbala

Agresarea verbala cu martori in parcare si apoi intre blocuri la orele amiezii duminica cu sesizare la Politie in ziua următoare este (poate fi sancționată) persoana care a agresat verbal timp de jumatate ora??? Fiind prima data acest incident si nu s a mai repetat. Dar acuzatiile verbale au fost foarte urate si anume: hoata.... hoata.. hoata ce esti ai furat oamenilor banii de pe apartament..... Hoata. HOATA. Timp de jumatate ora. Iar persoana agresata zicea nu mai zbiera, da mi pace, nu am furat nimic, am avut procura notariala. De ce ma acuzi? Tu auzi ce zici? Iti fac reclamatie la Politie pe un ton incet si se tot trăgea dintr o parte in alta si zicea sa i dea pace. Fapta poate fi sancționată cu amenda sau numai cu avertisment verbal sa aiba pe viitor un comportament civilizat in societate si fata de persoana respectiva????
Ultima modificare: Vineri, 29 Noiembrie 2019
Daniela Păcurar, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:51, 3 Decembrie 2019
Ar fi cel mult tulburarea linistii publice. Asta in penal. In drept civil ati putea-o da in judecata, dar trebuie estimate precis daunele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu politia pentru firma bogdanmihai bogdanmihai In urma cu 2 saptamani am primit o citatie de la politie sa ma prezint fara a mi se oferi nici un detaliu. Am incercat sa sun de peste 100 de ori, dar ... (vezi toată discuția)
O soprana imi canta mereu in ap teoden teoden buna ziua!Mi-am cumparat un ap acum 2 ani la et 1,deasupra o domnisoara este studenta la muzica, pe scurt canta atat la pian cat si din voce dupa amiaza cand ... (vezi toată discuția)
Abuz mirage08 mirage08 As vrea sa va povestesc un caz la care as vrea sa-mi raspundeti va rog! Cazul a mai fost rontait aici,partial, insa a capatat o alta forma. Totul a inceput ... (vezi toată discuția)