avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Compensatie concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Compensatie concediu de odihna

Buna ziua,

La data intrarii in concediu prenatal voi avea 20 zile de concediu de odihna. As putea cere compensatie in bani sau trebuie neaparat effectuate pentru a nu le pierde? mentionez ca eu voi intra in concediu pe data de 1 mai 2020 si voi iesi in 1 martie 2022.

Va multumesc mult,
Andreea
Cel mai recent răspuns: AndreeaMarinas , utilizator 11:17, 3 Decembrie 2019
Nu puteti cere compensarea in bani , intrucat acest lucru este posibil numai la incetarea c.i.m. , nu si la suspendarea acestuia.

Cel mult puteti solicita reprogramarea lui la revenirea din CCC sau sa-l efectuati pana la data supendarii c.i.m. pentru CCC.
Ultima modificare: Luni, 2 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspuns; aceste zile mai pot fi reprogramate in 2022?

o zi frumoasa azi
,Andreea
Da, pot fi reprogramate atunci.
Va multumesc.
Andreea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Andra2806 Andra2806 Buna ziua!daca am ramas in concediu prenatal si mai am 20 de zile de concediu de odihnă cum se procedează cu ele!? (vezi toată discuția)
Compensarea in bani a zilelor de concediu neefectuate in cazul suspendarii cim Veronica88 Veronica88 Am urmatoarea speta: Salariata intra in concediul prenatal cu zile de concediu neefectuate si doreste compensarea in bani deoarece are CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihnă Sadoveac Sadoveac Pe 11 mai urmează să intru în concediu prenatal, aș vrea să știu cum se procedează cu concediul de odihnă pe anul acesta. Trebuie să îl iau înainte? ... (vezi toată discuția)