avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna

Buna ziua!daca am ramas in concediu prenatal si mai am 20 de zile de concediu de odihnă cum se procedează cu ele!?
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Decembrie 2017
Andra2806, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 10 Decembrie 2017
Il puteti reprograma la revenirea din concediu de maternitate sau din CCC.
Multumesc mult!dar daca nu mai vreau sa ma intorc la acelas loc de munca?
Atunci fie il luati inainte de a intra in CCC, fie vi se va compensa in bani la incetarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihnă Sadoveac Sadoveac Pe 11 mai urmează să intru în concediu prenatal, aș vrea să știu cum se procedează cu concediul de odihnă pe anul acesta. Trebuie să îl iau înainte? ... (vezi toată discuția)
Compensatie concediu de odihna AndreeaMarinas AndreeaMarinas Buna ziua, La data intrarii in concediu prenatal voi avea 20 zile de concediu de odihna. As putea cere compensatie in bani sau trebuie neaparat effectuate ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu neefectuate ionelachirvase ionelachirvase buna ziua ce se intampla cu zilele de concediu neefectuate in cazul in care se intra in concediu prenatal? (vezi toată discuția)