avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere auto REMAT
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere auto REMAT

In ce conditii trebuie dusa masina la Remat(fier vechi), eu am dezmembrat masina, a rams caroserie si cateva elemente, seria sasiu e la locul ei.
PE cei de la Remat i-am intrebat si au zis sa fie masina intreaga, altfel nu elibereaza ceritificatul de distrugere. Eu stiam ca e suficienta caroseria si seria de sasiu, pentru ca nu o dau la programul RABLA, vreau doar so radiez din circulatie si de la fisc.
Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Decembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: uniq1 , utilizator 13:53, 8 Februarie 2020
Si cei care fac dezmembrari elibereaza astfel de adeverinte.
Am intrebat altceva. Masina deja e dezmembrata de mine....
uniq1 a scris:

Am intrebat altceva. Masina deja e dezmembrata de mine....


Am inteles asta, dar doar o firma de dezmembrari va poate da adeverinta. Contactati una si cred ca veti rezolva, deoarece aveti actele, aveti sasiul ... Nu este nimic ilegal.
Ultima modificare: Vineri, 6 Decembrie 2019
Iulian MANEA, Contabil
Din pacate nu e asa, ca sa obții actul trebuie firma care colecteaza mașinile sa fie autorizată ptr așa ceva....si ce e si mai aberant masina dusa ptr distrugere/ radiere sa aiba minim 80% din greutatea totală....altfel no primesc. Bască la alt centru au precizat sa fie intreaga....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina dezmembrata euroloser euroloser Buna ziua Am dezmembrat o Dacia 1310. Daca o duceam la dezmembrari mai mult ma costa platforma de transport. Asa ca am desfacut-o, am vandut-o pe bucati iar ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. de curând mi a fost reținut talonul cu drept de ... Ro5002 Ro5002 Bună ziua. De curând mi a fost reținut talonul cu drept de circulație 15 zile la o mașină mai veche care prezenta mai multe elemente de caroserie cu ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism 4TAL 4TAL As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa radiez un autoturism inmatriculat, din circulatie si de la plata impozitului. Vreau sa fac acest lucru deoarece ... (vezi toată discuția)