avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala masina distrusa,zgariata cu cheia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala masina distrusa,zgariata cu cheia profund

Am parcat masina intr-un loc comun care nu aprtine de ADP.Dupa 2 zile gasesc masina zgariata profund si pe o suprafata mare pe toata partea dreapta.Politia a gasit faptasul si la identificat accesand camerele de supraveghere din zona.Problema e urmatoarea:pana in momentul depistarii faptasului,sa vorbit de dosar de distrugere si am depus plangere in acest sens.Însa acum politistul care se ocupa de caz spune ca nu stie la ce fapta penala sa îl incadreze pe autor ca vezi Doamne masina poate fi utilizta inca cu toate ca toata partea dreapta e total distrusa..mai avea putin si dadea gaura in ea.I-am spus ca eu nu pot sa circul cu ea in halul care a ajuns pur si simplu a facut ceva de genul x si zero pe toata partea dreapta.Costul reparatiei e destul de costisitor find necesara vopsire totala plus reparatii in urma santurilor adanci care le are..fiind un bmw seria 5.Politistul spune ca nu stie la ce fapta ar putea fi incadrat ca nu e distrugere nici vandalism..si ca va trebui sa merg pe parte civila sa imi recuperez paguba..asa ceva nu e posibil sa distrugi si Politia sa nu poata faca dosar cu toate ca au probe clare cu faptasul.Va rog astept raspuns la ce incadrare penala poate fi incadrat nenorocitul ca ma duc si îl strang de gat..Va rog astept raspuns ce pot face concret ca el sa fie incadrat penal.Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 5 Decembrie 2019
Florin B., utilizator
Cel mai recent răspuns: Florin B. , utilizator 10:59, 5 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E simplu ,faci plangere penala pt distrugere lasi politia sa si faca treaba( faptul ca ei o dau cotita e ca nu vreau sa si faca de treaba ca au multe dosare) iar daca nu o sa fii multumit de incadrare si rezultatul anchetei o sa ataci in instanta hotararea si o s o ancheteze din nou mai bine
Ok.dar conform legii la ce fapta penala concret trebuie încadrat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina zgariata nicoleta v nicoleta v buna seara ,am sa va spun pe scurt ce mi s-a intamplat ,intr-o dimineata din luna iulie am gasit masina care era parcata in fata blocului foarte foarte ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini vladdav vladdav Buna Ziua! in luna septembrie a anului 2009 am fost acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini BMW x5. propietarul masinii si-a parcat bolidul in apropierea ... (vezi toată discuția)
Parte vătămată , renunțare urmărire penală Andrei808080 Andrei808080 Buna ziua , sunt parte vătămată într-un dosar având că obiect \"lovirea și alte violențe \" și \"distrugerea\" , am fost audiat că martor prima data ... (vezi toată discuția)