avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Viraj la stanga
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Viraj la stanga

M-am asigurat am avut semnalul pus în funcțiune către stânga am intrat cu rotile din fata pe strada si roțile din spate erau pe marginea șoselei dintr-o dată m-am trezit cu o mașină intrând în colțul din stânga cine este vinovat
Cel mai recent răspuns: Mihai348 , utilizator 20:32, 9 Decembrie 2019
Colțul din stânga spate menționez

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

circulație Mihai348 Mihai348 M-am asigurat am avut semnalul pus în funcțiune către stânga am intrat cu rotile din fata pe strada si roțile din spate erau pe marginea șoselei dintr-o ... (vezi toată discuția)
Vinovat sau nu? catalin d. catalin d. buna ziua! ma deplasam pe soseaua principala dintr-o localitate rurala, cu intentia sa opresc la un magazin ce se afla pe partea opusa sensului de mers. ajuns ... (vezi toată discuția)
Accident auto, nu vreau sa inmanez rca-ul kartush1977 kartush1977 Salutare catre toti membri forumului..pe aceasta cale cer ajutorul celor avizati in urmatoarea problema: am fost implicat intr-un accident de circulatie mai ... (vezi toată discuția)