avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit bancar!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit bancar!!

As dori sa stiu ce se poate intampala daca ai rams fara serviciu si nu mai poti plati rata la banca si nu ai nimic pe numele tau si nu ai garantat nimic(credit pt nevoi personale)!!Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Aurelia Tiribentea , Consilier juridic 19:08, 4 Decembrie 2009
Nu se va intimpla nimic...pina cind situatia dvs nu se va schimba ,in sensul va veti avea din nou servici, sau bunuri pe numele dvs.
In mod sigur, banca va face toate demersurile necesare pentru a recupera creditul si accesoriile acestuia (dobinzi, penalitati intirziere...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin semnat de administrator Dan1970 Dan1970 Am semnat un contract de imprumut cu Banca Transilvania in vederea obtinerii unei linii de credit cu o valoare de 22.000 RON. In momentul perfectarii ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de a mai plati ratele la banca ca societate  123456 paun 123456 paun Buna ziua Sint si patron si administrator la un SRL ,in 2006 am contactat un credit la o banca pentru a cumpare 2 autoutilitare cu care am si girat suma ... (vezi toată discuția)
Rate la credit neachitate la timp eremia 12 eremia 12 In urma cu doi ani am facut un credit de nevoi personale,cu buletinul si o adeverinta de salariu ,timp de 22 de luni am platit rata la banca dar am ramas fara ... (vezi toată discuția)