avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit în Spania
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit în Spania

Bună, vreau să fac un împrumut bancar în Spania pentru a cumpăra o casă în țară și banca îmi cere un act prin care să dovedesc că banii din împrumut au ca destinație acea casă în țară și nu alte chestii ilegale. Ce act pot să fac cu cel care vrea să-mi vândă casa? Trebuie să-i dau bani înainte? Dacă el se răzgândește,mai îmi pot recupera banii? Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: emiliano zapata , utilizator 17:15, 14 Decembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi bun un precontract, se face la notar. Dati un avans..
e practic o promisiune de vanzare, el va promite ca vinde, dvs ca veti cumpara, la o anumita data.
E bine sa prevedeti ca nu pierdeti avansul daca nu va da banca banii.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte anele17 anele17 buna ziua, am nevoie de un sfat din partea d-stre, vreau sa cumpar un apartament care e ipotecat la banca .Vanzatorul a inceput construirea unei case si a ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contract? flory84 flory84 Buna ziua,vreau sa cumpar o casa la tara,insa trebue sa-mi vand apartamentu,ceia, ce dureaza,am vorbit cu proprietaru si e de acord sa astepte o perioada,pana ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vreau sa cumpăr o locuință. este bine sa fac precontract ... bubulina40 bubulina40 Bună ziua. Vreau sa cumpăr o locuință. Este bine sa fac precontract de vanzare cumpărare daca avansul se da prin banca? Sau la final când voi da și ... (vezi toată discuția)