avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Vreau sa cumpăr o locuință. Este bine ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Vreau sa cumpăr o locuință. Este bine sa fac precontract ...

Bună ziua. Vreau sa cumpăr o locuință. Este bine sa fac precontract de vanzare cumpărare daca avansul se da prin banca? Sau la final când voi da și restul de bani? Multumesc
Cel mai recent răspuns: bubulina40 , utilizator 12:00, 3 Noiembrie 2021
Buna ziua,
Mai bine cu precontract in care sa precizati exact ce se intampla cu avansul dat daca nu mai doriti sa cumparati sau dumnealor sa vanda, cand se restituie...
De răzgândit nu se răzgândește niciuna dintre parti.
Asa îmi mai trebuie bani sa achit notarului prețul actelor premergătoare actului de vanzare cumpărare final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui teren cu plata in rate hmarius14 hmarius14 Va salut. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii referitoare la vanzarea unui teren cu plata in rate. Parintii mei au un teren intravilan pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. ... Dovis Dovis Buna ziua, Vreau sa vand un apartament printr-o agentie imobiliara. Cumparatorul face imprumut la banca - nu stiu de care (noua casa, credit ipotecar). Va ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil Marii5 Marii5 Buna seara. As avea nevoie de niste informatii legate de un antecontract de cumparare vanzare. S-a facut un contract de promisiune de vanzare cumparare cu o ... (vezi toată discuția)