Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

inregistrate act casatorie oficiat in filipine

buna ziua avocati. va rog frumos sa ma indrumati. m-am casatorit in filipine cu o fata cetatean filipinez in septembrie acest an. ea este in filipine eu in romania in momentul de fata. avem fiecare cate un exemplar al actului de casatorie care este in engleza. vreau sa aduc nevasta in romania. la starea civila nu am obtinut informatio despre cum as putea face asta. ambasada din manila nu mi-a raspuns la email. birocratia nu este punctul meu forte nici pe departe. trebuie sa inscriu casatoria in romania iar apoi sa obtina nevasta viza. poate ea inscrie casatoria la ambasada romaniei din manila sau doar eu cetatean roman puteam face asta cat am fost acolo? pot face ceva eu de aici din romania daca am doar certificatul de casatorie din filipine acela in engleza? va rog ajutati-ma. apoi dupa ce il inscriem ce pasi urmam pentru viza? va rog sa ma ajutati. mii de binecuvantari si Dumnezeu cu voi.
Cel mai recent răspuns: Boncalo Mihai , utilizator 08:08, 18 Ianuarie 2025
Bună ziua .În 28 ianuarie mă căsătoresc în Filipine. Ce as putea face sa obțin o viză pentru sotie în România
Bună ziua .În 28 ianuarie mă căsătoresc în Filipine. Ce as putea face sa obțin o viză pentru sotie în România

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu fata filipineza Gabriel501 Gabriel501 Buna, am si eu nevoie de cateva sfaturi, anul asta sau anul viitor vreau sa merg in Filipine, am cunoscut o fata de acolo. Nu de mult timp am cunoscuto dar ... (vezi toată discuția)
2 copii impreuna cu o filipineza Mircea2all Mircea2all Buna seara! As dori sa aflu care ar fi modalitatea cea mai simpla de a-mi aduce in Romania prietena filipineza si copii nostri nascuti in filipine cu ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare acte cetățean filipinez ssdaniel ssdaniel Bună ziua, Am rugămintea sa ma ajutati intr-o problema legata de supralegalizare. Prietena mea din Filipine urmează să călătorească în România ... (vezi toată discuția)