avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuz sau bataie de joc?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuz sau bataie de joc?

In urma cu trei luni s-a inceput urmarirea penala, impotriva mea,sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare de posesie(nu discut aspectul de vinovatie sau nu) Comedia a la arte e oronanta procurorului;;Fapta comisa de invinuit este prev art.220 alin.1 C.pen",iar apoi sa dispuna;;Scoaterea de sub urmarire penala pentru fapta prev. art.220 alin.1 C. pen,a invinuitului''.Sunt eu tampit sau art.220 C.penal se refera la racolarea minorilor in scopuri sexsuale? si cum si unde pot sa-i fac plangere acestui individ?#-o.#-o#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters54906 , utilizator 11:31, 6 Decembrie 2009
Art. 220 Cod Penal e tulburarea de posesie.
Coruptia sexuala e 202.
Infractiune care face parte din grupul infractiunilor contra patrimoniului (privat sau public)
reglementate in t. III, art. 220, C. pen., partea speciala, si consta in ocuparea, in intregime sau in parte, fara drept, a unui imobil aflat in posesia altuia, fara consimtamantul acestuia sau fara aprobarea prealabila primita in conditiile legii ori refuzul de a elibera imobilul astfel ocupat.
multumesc,am incurcat grav borcanele.
iosif szasz a scris:

multumesc,am incurcat grav borcanele.

:offtopic:
Plangerile astea incep sa devina sport national? N-ar strica sa mai citim din cand cate o lege inainte de o astfel de plangere #-o #-o #-o?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plingere penala mitzmi mitzmi Va rog sa imi spuneti cam ce anume intra la \"Tulburare folosire locuinta\" ? (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie blue2v blue2v buna ziua!am si eu o mica problema,poate ma puteti ajuta.am un teren arabil,mostenire.nu cultiv nimic pe el.in anul 2002 o parte din el a fost ocupat de o ... (vezi toată discuția)
Violare domiciliu danyyyyy danyyyyy buna ziua va rog am nevoie de un model de plangere catre politie de violare de domiciliu, am o proprietate (un teren) pe care sa construit o cabana fara ... (vezi toată discuția)