avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cum vom reactiona dupa alegerea presedintelui?
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cum vom reactiona dupa alegerea presedintelui?

Mai sunt doar cateva ore pana cand vor fi date public estimarile din sondaje.
Fac un apel catre toti membrii forumului care au discutat aici, sustinand pe unul sau pe altul dintre candidati, sa adopteze o atitudine se sportivitate.
Am participat la un exercitiu democratic si ne-am exprimat parerea si poate convingerile noastre politice.
Va propun sa nu ne reprosam unul altuia, aici, pe forum, peste o zi sau o luna ca cei care vor conduce tara vor face acest lucru mai bine sau mai putin bine.
Sa discutam, sa comentam actiunile politice ale oamenilor politici, atat cat ne vor permite administratorii acestui forul, fara sa ne criticam intre noi.
Ce parere aveti? Sunteti deacord?
Cel mai recent răspuns: Pink_Martini , utilizator 21:46, 9 Decembrie 2009
Cred ca putin de tot ne jigniti. Nu- i nimic. Sper sa ne revenim dupa vot oricum.
Interventie moderator

Sunt sigura ca domnul Adrian Totolici nu a avut intentia sa jigneasca pe cineva si ma alatur apelului lui.

Gabriela Pintea
Cred ca nu exista nimeni care sa nu fie de acord.Oricum nu s-ar mai schimba nimic.Suntem colegi si stim sa ne respectam , si in sala de judecata este la fel. Ne contrazicem , ne sustinem pararile, dar ne respectam, iar pe hol bem o cafea civilizat impreuna.
Nu vad de ce am reactiona intr-un mod deosebit !
In definitiv nu am candidat eu , iar candidatul pe care l-am votat astazi nu a fost prima mea optiune , dar nu am avut de ales si am votat doar ca sa nu iasa celalalt candidat , asa cum am votat si in 2004 .
Oricum, nu suntem decat o mana de oameni care au avut curajul sa isi exprime public si deschis opiniile si optiunile electorale! Am apelat la politica bunului simt propusa transant si direct de catre liderul PNL , Crin Antonescu. Deci , ce rost ar avea sa ne "impungem" mai mult sau mai putin amical daca o eventuala noua guvernare nu ar putea sa faca fata unui an 2010 care se anunta a fi infernal?! Insa eu am toata convingerea ca macar vor incerca sa faca ceva in sens pozitiv! De la infinitivul "a face" , nu de la " a bloca" sau "a distruge"!B-)

Alte discuții în legătură

Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)
Cu cine ati votat? lilicrin lilicrin Stiu ca votul este secret, dar haideti sa facem un mic sondaj si o adunare sa vedem, dupa parerea forumului AvocatNet, cine ne va fi presedinte in urmatorii 5 ... (vezi toată discuția)