avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Proprire salar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Proprire salar

Buna ziua, as dori sa deschid un cont la banca dar nu poate banca respectiva sa mi deschida. Mentionez ca am propriri, si sunt constienta ca odata ce voi incepe sa lucrez mi se va pune proprire, O data ce mi va lua partea de bani datorata, imi voi putea scoate diferenta? Si se poate pune si 2 propriri pe cont? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:05, 8 Ianuarie 2020
Dacă aveți executare silită nu este recomandat să virați salariul într-un cont bancar.
Contul va fi blocat, și cardul nu va funcționa să puteți scoate de la ATM diferența de bani.
Presupun ca de la ghiseu pot scoate? Eu am mai avut o proprire si in momentul cand imi vira salariul, imi lua partea de vabi care trebuia sa o ia, si apoi sunam la banca, imi activau cardul pentru 2 ore sa pot lua diferenta iar apoi mi l blocau din nou. Eu intreb pentru sotul meu, ca el are mai bine de 2 propriri. Daca nu si la el va fi la fel
Poprirea conturilor bancare este o zonă nereglementată legal. Dacă o să căutați în istoricul acestui forum, o sa găsiți zeci de topicu-ri unde se vorbește despre cazuri când clienți ai băncilor executați silit, s-au trezit cu conturile goale, și banii virați 100% la executori sau la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)
Proprie cont bancar SzJakab SzJakab Buna ziua. Din cauza unor datorii la banca mi s-a pus proprire pe contul bancar. Mentionez ca pe acest card incasez pensia dar nu mai am acces deloc la acest ... (vezi toată discuția)
Executare marola elena marola elena Buna seara. Ma numesc Elena. As dori sa ma ajutati cu un raspuns la o anumita problema. Am o executare din partea unei banci al carei credit nu am mai reusit ... (vezi toată discuția)