Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz in serviciu

Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la intrebarea urmatoare. Daca am depus o cerere de contestatie care nu a primit nr. de inregistrare in timp util, s-a facut reevaluarea unor dosare in cadrul unui concurs, inclusiv si dosarului meu iar in aceeasi zi o contracandidata a mea a fost si a contestat legalitatea reevaluarii dosarului meu, pot invoca un abuz in serviciu? Registrul intrari -iesiri este public? De unde a stiut colega mea acest lucru? Nu au fost divulgate niste informatii care nu erau publice? Eu am dovada ca am trimis la timp contestatia, nu personal, e adevarat, dar am trimis-o. Faptul ca nu a fost inregistrata la timp si faptul ca s-a stiut ca nu a fost integistrata la timp si ca s-a aflat acest aspect foarte repede poate fi considerat abuz in serviciu? Sper ca am fost destul de clara si va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie gradatie de merit haifa haifa Buna ziua, exista posibilitatea de a contesta modul de evaluare si nu punctajul obtinut? Sa ma fac inteles: nu am nimic impotriva sa-mi reevalueze dosarul ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie benonia 5 benonia 5 Va rog sa-mi spuneti daca pot depune plangere penala pentru abuz in functie al directoarei a institutiei in care am lucrat. Sa va spun faptele: institutia a ... (vezi toată discuția)
Am fost reclamat la poliție pentru o poză modificată, postată pe o rețea de socializare. ce aș putea să pățesc? Catalinncataa Catalinncataa Zilele trecute am postat pe InstaStory o poza cu o fosta amica in care aceasta era insotita de cifra 1(cifra gonflabila) deasupra careia un prieten care mi a ... (vezi toată discuția)