avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abuz in serviciu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Abuz in serviciu

Buna ziua! Va rog sa-mi raspundeti la intrebarea urmatoare. Daca am depus o cerere de contestatie care nu a primit nr. de inregistrare in timp util, s-a facut reevaluarea unor dosare in cadrul unui concurs, inclusiv si dosarului meu iar in aceeasi zi o contracandidata a mea a fost si a contestat legalitatea reevaluarii dosarului meu, pot invoca un abuz in serviciu? Registrul intrari -iesiri este public? De unde a stiut colega mea acest lucru? Nu au fost divulgate niste informatii care nu erau publice? Eu am dovada ca am trimis la timp contestatia, nu personal, e adevarat, dar am trimis-o. Faptul ca nu a fost inregistrata la timp si faptul ca s-a stiut ca nu a fost integistrata la timp si ca s-a aflat acest aspect foarte repede poate fi considerat abuz in serviciu? Sper ca am fost destul de clara si va multumesc!

Alte discuții în legătură

Contestatie gradatie de merit haifa haifa Buna ziua, exista posibilitatea de a contesta modul de evaluare si nu punctajul obtinut? Sa ma fac inteles: nu am nimic impotriva sa-mi reevalueze dosarul ... (vezi toată discuția)
Denigrarea imaginii.bună ziua, am am fost în luna iunie la un concurs la o instituție ... stefi1258 stefi1258 Bună ziua, Am am fost în luna iunie la un concurs la o instituție publică și am aflat astăzi faptul că din acea instituție s-a sunat la actualul loc ... (vezi toată discuția)
Abuz in functie benonia 5 benonia 5 Va rog sa-mi spuneti daca pot depune plangere penala pentru abuz in functie al directoarei a institutiei in care am lucrat. Sa va spun faptele: institutia a ... (vezi toată discuția)