Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la cercetarea unui dosar penal de abuz in serviciu

Buna ziua!
Daca am depus o plangere de abuz in serviciu, am depus dovezi si a fost deschis dosar penal, pot renunta in vreun fel? Am fost chemata pentru o prima declaratie. Nu vreau sa traiesc cu ideea ca am facut rau cuiva, chiar daca ei mi-au facut...

Alte discuții în legătură

Confirmare renuntare urmarire cu care nu sunt de acord Ovidiuyz Ovidiuyz Buna ziua,am depus o plangere la politie pentru folosire abuziva a proprietatii mele si pentru distrugere.Politia a consemnat ce era de consemnat adica ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva ordonanţei de clasare RECALL RECALL Bună seara, Alfred este numele meu, într-un dosar penal de purtare abuzivă din partea poliţiştilor, şi violenţă în familie, totul s-a întâmplat ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu redeschiderea cazului clasat raulac raulac Buna ziua, In urma cu cateva luni am avut o problema cu tatal meu vitreg care facea scandaluri si era violent cu mama. In urma unui scandal mai mare am ... (vezi toată discuția)