avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conterom s a tr magurele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conterom s a tr magurele

Arhiva societati. Unde se afla?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:19, 15 Ianuarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati legatura cu SC MAXIM GRUP SRL in calitate de detinator al arhivei SC CONTEROM SA TURNU MAGURELE
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! recent am primit o adeverință cu sporuri de la ... David sara David sara Bună ziua! Recent am primit o adeverință cu sporuri de la SC Rotrico SA. Arhiva Maxim grup srl Turnu Măgurele ma anunță că \"În perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)
De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime ... Dolena Dolena De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime si spor din perioada 1988-1990 ,încadrată ca inginer, la intr.de tricotare,,Crinul,, ... (vezi toată discuția)