avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Adeverinta Stare Civila
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Adeverinta Stare Civila

Buna ziua. Se poate elibera adeverinta din care sa reiasa ca sunt casatorit?
Sunt cetatean roman si lucrez in Germania, iar pentru a putea beneficia de o clasa de impozitare mai mica, pe langa certificatul de casatorie, Agentia Fiscala Germana imi cere o adeverinta de stare civila care sa ateste ca sunt casatorit. Se poate elibera o astfel de adeverinta? Si cum si de unde se obtine?
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
valentinneagu87, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate.
Se obtine de la Primaria localitatii de domiciliu din tara,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare transcriere casatorie si divort oti_s oti_s O persoana casatorita in strainatate si ulterior divortata trebuie sa faca transcrierea casatoriei si a divortului in registrele de stare civila romanesti, ... (vezi toată discuția)
Casatorie în spania 631936597 631936597 Buna seara sunt divorţata de 8 ani si má aflu în situaţie de a má recástori în spania Am furnizat oficiului civil în spania o serie de documente prin ... (vezi toată discuția)
Incheierea unei casatori in germania si inscrierea ei la starea civila cervi cervi Buna ziua.Anul trecut m am casatorit civil in Germania si pana acum nu am anuntat aceasta cununie la starea civila ,adica mai bine spus la consulatul romanesc ... (vezi toată discuția)