avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Bună ziua! Mama mea are 6 ani de vechime în munca (la CAP din câte am înțeles) și are vârstă de 69 de ani. As putea achita retroactiv anii lipsa pentru a putea beneficia de pensie? Dacă da câți ani ar trebui sa achit pentru a beneficia măcar de o pensie minima și care ar fi cotizația minima pe an? (Precizez ca a avut și foarte multe intervenții chirurgicale dealungul timpului și a fost în imposibilitate de a munci)
Ultima modificare: Marți, 21 Ianuarie 2020
Antonio99, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua - condiții pensie Ela Miu Ela Miu Mama mea a muncit la CAP din anul 1974_ 1990 în adeverința de vechime reiese cu 8 ani. Are vârsta de 65 de ani și nu beneficiază de nici o pensie. La casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua vin si eu cu o intrebare .. mama mea are 64 de ani ... Aryrem Aryrem buna ziua vin si eu cu o intrebare .. mama mea are 64 de ani si are 12ani si 7 luni cotizati pt pensie vreu sa cumpari ani pt a ajunge la stagiul minim ... (vezi toată discuția)
Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum ... Sevrin Sevrin Varul meu si-a facut un contract pentru cotizare pensie acum 6 ani de zile, la care plateste luna de luna Acei 6 ani de cotizatie \"aprobarea OUG 163/2020 \" ... (vezi toată discuția)