Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

GDPR pentru Avocati

Salutare,

Daca eu, persoana fizica vreau sa dau in judecata o alta persoana fizica, fara motiv penal, am dreptul sa ii ofer avocatului meu adresa de mail a acuzatului, pentru a il contacta? Incalca GDPR?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 01:22, 22 Ianuarie 2020
puteti sa-l actionati in justitie si fiindca nu va place cum il cheama, e un proces civil. avocatul semneaza cu dvs un contract de reprezentare in care va executa instructiunile dvs, depinde ce instructiuni ii dati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gdpr + amenintare lazard@ lazard@ Buna ziua, As avea nevoie de ajutor in legatura cu un incident la un schimbul valutar. Dupa ce am schimbat o suma mica de bani, am fost contactata pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin o agentie de marketing, iar una din activitatile ... elgabri elgabri Buna ziua. Detin o agentie de marketing, iar una din activitatile agentiei este aceea de a realiza campanii de email marketing pentru clientii nostri ... (vezi toată discuția)
Comunicari nesolicitate buna ziua, am deschis o companie de telecomunicatii ... Ionut234 Ionut234 Comunicari nesolicitate Buna ziua, Am deschis o companie de telecomunicatii si intermediere telefonica, iar pentru a face reclama companiei doresc sa ... (vezi toată discuția)