avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara prezenta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara prezenta

Buna ziua . Eu si sotia mea suntem stabiliti in strainatate . De ceva timp am decis de comun acord sa divortam . Problema este ca nu putem niciunu sa ne deplasam in Romania ,si aici unde ne aflam nu dorim sa inaintam divortul deoarece este extrem de complicat mai ales ca avem un copil impreuna. Exzista vreo forma de divort in Romania fara sa ne deplasam ? Este vreun avocat pe aici care ne poate ajuta in privinta asta . Mentionez ca eu si sotia am cazut deacord in toate privintele referitor la copil si alte detali . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:41, 4 Februarie 2020
Puteti sa împuterniciti un avocat care să redacteze cererea de divorț, sa o depună la instanța sa va reprezinte la fiecare termen de judecata in Romania astfel încât prezența dvs sa nu fie necesară.
Cred ca orice avocat specializat in astfel de procese si-ar dori o colaborare cu dvs, inclusiv eu.
Alegeți dvs un avocat de pe forum sau recomandat si discutați in privat toate detaliile: acte, procedura, etape, durata, costuri etc.
Mult succes!
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
Avocat Neagu Elena, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți dovada stabilirii reședinței in strainatate si angajați avocat veti rezolva cu divorțul fara sa veniti personal la proces.
Ca sa angajați avocat trebuie sa vedeti si cat va costa si de abia ulterior veti putea angaja.
Primul pas îl.constituie o consultație juridica ca sa va faca niste verificări preliminare si sa discutați despre acte si restul.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Studiați cu atenție profilurile consultanților și alegeți varianta optimă pt dvs:

www.avocatnet.ro/Consultanti...

Cu stimă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Marian_sever Marian_sever Buna eu si fosta sotie am depus o cerere de divort in Romania la un notar public pentru ca divortl va fii pe cale amiabila tin sa precizez ca locuim in ... (vezi toată discuția)
Divort conf. art. 38^1- legea 202/25.10.2010 boghi102006 boghi102006 Am dori sa stim (eu si sotia) daca la depunerea cererii de divort la ofiterul starii civile atasam o declaratie facuta in fata unui notar prin care specificam ... (vezi toată discuția)
Divort geo6004 geo6004 Buna ziua, Prin avocat, am facut cererea pt divort, in luna septembrie 2010.Pana la aceasta data nu am primit nicio citatie si nu cunosc termenul pentru prima ... (vezi toată discuția)