avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxe si impozite primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxe si impozite primarie

Buna ziua. Vineri am incercat sa scot din evidenta un autoturism de la primarie. Evident nu am reusit. Pe langa faptul ca m.au intors cu actele imi mai pun si vechea conditie, trebuie sa platesti tot impozitul pe tot anul, inclusiv gunoi apartament etc (nu am restante de nici un fel catre primarie?. Este legala treaba asta? Daca s.a mai dezbatut problema imi cer scuze. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2020
Achim2019, utilizator
Cel mai recent răspuns: Achim2019 , utilizator 08:50, 10 Februarie 2020
Conform art.471, alin.1) din Codul Fiscal:
(1) Impozitul pe mijlocul de transport este datorat pentru întregul an fiscal de persoana care deține dreptul de proprietate asupra unui mijloc de transport înmatriculat sau înregistrat în România la data de 31 decembrie a anului fiscal anterior
Corect.....Impozitul pe mijlocul de transport este datorat pentru întregul ....ce treaba are gunoiul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe și impozite auto samydany79 samydany79 Bună ziua! Am un autoturism pe care urmează să-l radiez conform programării pe data de 16.01.2018 funcționarul de la primăria de domiciliu mi-a spus că ... (vezi toată discuția)
Impozit pe autoturism Marin Ciolpan Marin Ciolpan Daca am achizitionat un autoturism in noiembrie 2019 si am avut numere provizorii pana in februarie 2020 (cand l-am inmatriculat) trebuie sa platesc impozit pe ... (vezi toată discuția)
Impozit autoturism HritcuDanielValentin HritcuDanielValentin Daca autoturismul este radiat incepand cu data de 19.01.2016,ma poate obliga cineva din administratia locala sa platesc impozitul autoturismului pana la ... (vezi toată discuția)