Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Taxa de habitat sector 2 ( gunoi)+ impozit pe terenul inchiriat Pfa

Buna ziua!
Va rog lamuriti ma si pe mine cu aceasta taxa de habitat, am un magazin intr.un spatiu comercial sect.2,unde plătesc chirie lunar conform convenției semnata intre mine si adm.pietelor sect.2, si utilității privind spatiul închiriat. Care consta in fix gunoiul decare ne.am trezit cu o înștiințare in care ne obliga sa mergem la taxe si impoz.sect.2 sa încheiem un contract pt. Taxa aceasta de habitat( gunoi) ,pe langa gunoi,platesc lumina aferenta spatiului si apa menajera.
Si acum ma trezesc cu aceasta notificare in care practic ne obliga sa facem contract separat pt gunoi,care am inteles ca se calculeaza pe dimensiunea spatiului inchiriat, si plus impozitul pe terenul inchiriat tot eu trebuie sa.l achit,
Va multumesc si ast.un mesaj din partea dvs.
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2020
Oananm, utilizator

Alte discuții în legătură

Litigiu cu o asociatie de propietari paulica_67 paulica_67 detin un spatiu comercial situat la parterul unui bloc. spatiul are intrare separata si anume print-o usa care nu tine de bloc si nu are de-a face cu intrarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuim in mioveni ,jud arges.de 3 ani am cumpărat ... Ionela Popescu Ionela Popescu Buna ziua! Locuim in Mioveni ,jud Arges.De 3 ani am cumpărat un teren in localitatea Stalpeni, unde am înființat o gradina de legume.De aproximativ 2 ani ... (vezi toată discuția)
Asociație proprietari mayalore mayalore Buna ziua! Mi am făcut branșament individual la apa având contract direct cu cei care furnizează apa și cu cei care ridică gunoiul menajer iar curentul ... (vezi toată discuția)