avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatalul
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatalul

Buna ziua!concediul prenatal se plateste cu 85 %din media salariului brut pe ultimele 6 luni?se mai impoziteaza ceva,dupa acest calcul??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 19 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform codului fiscal, indemnizația de maternitate nu se impozitează, din ea reținându-se doar CAS-ul și este suportată integral din bugetul asigurărilor sociale de stat.
Un calcul al indemnizatiei il puteti face dvs?daca da,de ce informatii aveti nevoie?multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Calculator indemnizație concediu maternitate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)
Care este diferenta la plata intre concediul prenatal si cel de crestere a copilului? CrasneanuDaniela CrasneanuDaniela Buna ziua! Cum voi fi plătită in concediul prenatal in astea 126 zile si dupa in cel de crestere a copilului? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Concediul pentru post-prenatal este platit 85 %din net sau brut? corinaionescu1 corinaionescu1 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Urmeaza sa nasc de curand, si tot incerc sa ma pun la curent cu drepturile gravidelor si cu cat voi fi platita pe perioada ... (vezi toată discuția)