Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de ajutor de somaj daca am depozit bancar ?

Buna ziua !
Beneficiez de ajutor de somaj dacă am depozit bancar si primesc dobânda mai mică decat indicatorul social de referinta , respectiv 500 lei / luna ?
Imi cer scuze , am cautat pe forum , însă am gasit răspunsuri din 2012 .

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: utilizator_123 , utilizator 23:16, 5 Aprilie 2025
Teoretic, da! Vedeți cum e în practică (depuneți dosarul la Șomaj și veți vedea - de la ”Fisc” veți primi adeverința cu veniturile pe care le aveți, deci, dacă ele sunt sub acel indicator trebuie să beneficiați de șomaj).
Buna ziua!
Ati putut sa aveti indemnizatie de somaj si sa obtineti venituri din depozite bancare in acelasi timp?
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii pentru somaj Just-drept Just-drept Buna ziua, Stiu ca pentru a beneficia de indemnizatie somaj, indemnizatorul trebuie sa aiba venituri mici sau sa nu detina teren agricol peste 2 ... (vezi toată discuția)
Pot sa beneficiez de somaj? aLexXxYnHo aLexXxYnHo Pot sa beneficiez de somaj in cazul in care am un venit din chirii de 450 lei avand o vechime de 37 de ani de munca![b] Va multumesc. [/b] (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj daca am un depozit bancar? Rafaella19 Rafaella19 Recent am terminat facultatea si vreau sa stiu daca am dreptul la somaj in conditiile in care am un depozit bancar. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)