avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere copil pentru studenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere copil pentru studenta

Buna ziua! Eu am sarcina gemelara si in noiembrie 2019 am întrerupt anul 2 de studii urmand sa nasc in mai 2020.
Sunt in pericol de a nu mai beneficia de indemnizatie de crestere a copiilor? Eu nu am mai putut continua pentru ca am o sarcina cu risc (fiind gemelara) si facultatea mea este una mai grea la care era necesar prezenta obligatorie ceea ce nu-mi permit în ultimele luni de sarcina...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:08, 16 Martie 2020
Ati intrerupt pe motive medicale?
Nu, eu am facut cerere de întrerupere mormala. Când voi reveni,voi incepe cu anul 2

Cornel Vasile a scris:

Ati intrerupt pe motive medicale?

Ultima modificare: Luni, 16 Martie 2020
Iuliaaa1999, utilizator
OUG 111/2010 prevede la lit.m alin.5 art.2 ca : frecventează, fără întrerupere, cursurile de zi ale învățământului preuniversitar, inclusiv în cadrul programului "A doua șansă", sau, după caz, universitar la nivelul studiilor universitare de licență ori de master, precum și ale învățământului postuniversitar la nivel de masterat, organizate potrivit legii, în țară sau în străinătate, într-un domeniu recunoscut de Ministerul Educației Naționale, cu excepția situației de întrerupere a cursurilor din motive medicale;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația creștere copil la cursurile cu frecvență redusă Ela005 Ela005 Bună ziua. Sunt clasa a noua la fără frecvență, întrebarea mea este dacă pot beneficia de indemnizație creștere copil de la aceste cursuri? Sunt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Valentina_B Valentina_B buna ziua.am si eu o intrebare privind acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului.am absolvit facultatea in iulie,la zi, si acum sunt inscrisa la ... (vezi toată discuția)
Buna , urmează sa nasc in noiembrie și doresc sa depun dosarul ... ElenaFroicu1 ElenaFroicu1 Buna , urmează sa nasc in Noiembrie și doresc sa depun dosarul pentru indemnizația de creștere dar am o nelămurire ! Sunt studenta anul 1 la zi ,pana in ... (vezi toată discuția)