avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenda de ciculatie dupa 6 ani?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenda de ciculatie dupa 6 ani?!

Sotul meu a primit o somatie de Directia de Impozite si taxe locale precumca acum 6 ani nu aplatit o amenda de circulatie in valaore de 20 ron si este somat sa o plateasca. problema este ca noi am platit-o , dar avand in vedere perioada de timp foarte mare nu am considerat pastrarea aclei dovezi de plata. Va rog sa -mi dati cateva sfaturi( se vorbeste de prescierea faptei dupa 3 ani) pentru rezolvarea problemei din punct de vedere juridic. va multumesc. Alina
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 20:47, 26 Iunie 2006
...amenzile se prescriu in termen de 5 ani...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere amenzi PetrescuVlad PetrescuVlad Buna ziua. Am niste amenzi mai vechi, incepand din 2008. As dori sa stiu care dintre ele se prescriu (s`au ar trenbuii sa se prescrie) si`n baza care-i legi ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog shary.cs84 shary.cs84 Buna Ziua.Va scriu deoare ce dupa ce nu am platit factura de la vodafone in 2004 astazi am primit o hotarare judecatoreasca de executare silita pentru ... (vezi toată discuția)
Amenzi circulatie + parcare intrate la impozit georgerxt georgerxt Buna ziua. Solicit cateva raspunsuri in legatura cu urmatoarea situatie. Anul acesta mi-a sosit in posta instiintarea de plata a impozitului local. Singurul ... (vezi toată discuția)